09.23-09.30.  -20% KEDVEZMÉNY AZ ELEGÁNS HÁLÓINGEKRE!  Kattints! 15.000 Ft-tól INGYENES A SZÁLLÍTÁS!

Kategóriák

NŐI ALAK

Minden ami testhez simul. legyen az divatos felsőruházat, kapcsos body vagy alakformáló fűző  vagy bugyi.

NŐI ALAK  60 termék

alkategóriák

 • ALAKFORMÁLÓ ALSÓ

  Az alakformáló alsók csodásra képesek, ha arról van szó, hogy szeretnél feszesebben kinézni alkalmi ruhádban, vagy egyszerűen csak a hasadat szeretnéd laposabbnak láttatni. Az alakformáló bugyik észrevétlenül segítenek emelni a feneket, leszorítani a csípő hurkáit, összetartani a combokat és emelni a feneket. Szóval kár lenne kihagyni őket a ruhatáradból!

 • ALAKFORMÁLÓ FŰZŐ-BODY

  Karcsú derekat szeretnél, vagy legalábbis az alkalmi ruhádban szeretnél hurkák nélkül megjelenni? Az alakformáló body jó megoldás, hiszen az egész felső testedet formázza és egyben tartja. Válaszd az alacsonyabb vagy a magasabb típusokat 1 számot jó eséllyel le fog faragni a méretedből.

 • ALSÓNEMŰ, BUGYI

  A megfelelő női alsóneműnek nemcsak szép, de kényelmesn is. Többféle fazon és típus létezik belöllük, a vásárláskor a szépség mellett az alsónemű anyaga és minősége is fontos szempont kell hogy legyen.

 • HARISNYA
 • Szülés utáni alakformálás

  A szülést követően segíteni kell a szalagoknak visszaalakulni, visszanyomni a hasat a medence felé. A szülés utáni alakformálók ebben a folyamatban segítenek. Persze a szülést követő hormonális változások, a szoptatás és a mozgás is sokat számítanak, hogy minél hamarabb idő alatt nyerd vissza a szülés előtti alakodat.

oldalanként