HURRÁ!  INGYENES SZÁLLÍTÁS a héten!  Kuponkód: FREE (13.000 Ft-os rendeléstől, érvényesítéshez a kódot a rendelés során írd a "kupon" mezőbe).

Keresés

Kategóriák

KISMAMA

KISMAMA  130 termék

alkategóriák

 • SZOPTATÓS MELLTARTÓ

  Kismama és szoptatós melltartó Néhány jól megválasztott kényelmes szoptatós melltartó nagy segítség a szoptatás alatti komfortérzet kialakításában. Nem csak megtámasztja a szokásosnál nagyobb melleket, de védi és formázza is azokat, az esztétikusabb megjelenés érdekében. A jó szoptatós melltartó elsősorban kiváló tartást biztosít, ami a hiúságon túl főként azért különösen fontos, nehogy a szoptatás alatt jelentősen megnövekedő mellek túlságosan megereszkedjenek. A melltartó kinyitását az úgynevezett „szoptató kapocs” teszi egyszerűbbé és gyorsabbá. Rugalmas anyagból készülnek, így 1-2 méretet növekedni és képesek, amire azért van szükség, mert ezen időszak alatt változik a legrövidebb idő alatt a legtöbbet a mell méret. A szoptatós melltartók általában magasabban záródnak és merevítő nélkül készülnek, de találni köztük néhány merevítős fazont is. Kinek ajánljuk? Természetesen kismamának, hiszen megkönnyíti a szoptatási időszak alatt az etetést, miközben védi és rögzíti a melleket. A kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy milyen típusú melltartókat hordtunk előtte (nem valószínű, hogy szeretni fogunk egy egyszerű pamut melltartót, ha addig csinos párnázott modelleket viseltünk ). A megfelelő méretet a terhesség utolsó harmadában már el lehet találni.

 • Kismama hálóruha

  A kismamáknak megváltoznak az igényeik, ha kényelmes hálóingről vagy pizsamáról van szó. Fontos, hogy lágyan körbe ölelje a pocakot, sehol se nyomjon és ne is lógjon ki belőle a pocak. A pizsamánál az alsó résznek elég tágnak kell lennie, a megnövekedett pocakhoz igazodva, de nem is eshet le. A kismama hálóingek és pizsamáknak jó szolgálatot kell tenniük a szoptatáskor, ezért sok fazon kapoccsal van ellátva, vagy olyan fazonban készül, hogy könnyű legyen benne a szoptatás.

 • Terhességi támasztó pánt

  A terhességi öv, vagy támasztópánt arra készül, hogy tartsa a has alsó részén lévő szalagokat, így azok ne nyúljanak meg az egyre növekvő teher hordásakor. Kiváló segítséget nyújt a hát és derékfájás megelőzésében.

 • Kismama harisnya

  A megnövekedett pocakról a hagyományos harisnyák lecsúsznak,  a kismama harisnya úgy van kifejlesztve, hogy rásimuljon és körülölelje a domború hasat, anélkül, hogy legurulna a csípőre. Ezáltal védi és melegíti a pocakot.

 • Szülés utáni alakformálás

  A szülést követően segíteni kell a szalagoknak visszaalakulni, visszanyomni a hasat a medence felé. A szülés utáni alakformálók ebben a folyamatban segítenek. Persze a szülést követő hormonális változások, a szoptatás és a mozgás is sokat számítanak, hogy minél hamarabb idő alatt nyerd vissza a szülés előtti alakodat.

oldalanként