HURRÁ!  INGYENES SZÁLLÍTÁS a héten!  Kuponkód: FREE (13.000 Ft-os rendeléstől, érvényesítéshez a kódot a rendelés során írd a "kupon" mezőbe).

Keresés

Kategóriák

KOMFORT MELLTARTÓ

A komfort  vagy kényelmi melltartó elsődleges célja a tökéletes tartás biztosítása, mindenféle kényelmetlenséget okozható alkatrészek nélkül, mint merevítő, tartó párnák, csinos, de kényelmetlen pántok stb. A kényelem mellett céljuk még, a megfelelő testtartás biztosítása is, ami különösen nagy mellek esetén lehet fontos, hiszen a nagy mellek or...

A komfort  vagy kényelmi melltartó elsődleges célja a tökéletes tartás biztosítása, mindenféle kényelmetlenséget okozható alkatrészek nélkül, mint merevítő, tartó párnák, csinos, de kényelmetlen pántok stb. A kényelem mellett céljuk még, a megfelelő testtartás biztosítása is, ami különösen nagy mellek esetén lehet fontos, hiszen a nagy mellek ortopédiai problémák kialakulásához is vezethetnek. A komfort melltartó, bár esztétikailag elmarad társaitól mégis megfelelő viselet lehet a fárasztó hétköznapokhoz, vagy a kor előre haladtával.

tovább

KOMFORT MELLTARTÓ  38 termék

oldalanként