HURRÁ!  INGYENES SZÁLLÍTÁS a héten!  Kuponkód: FREE (13.000 Ft-os rendeléstől, érvényesítéshez a kódot a rendelés során írd a "kupon" mezőbe).

Keresés

Méret

Kategóriák

MELLTARTÓK

A melltartó az öltözködésünk egyik legmeghatározóbb darabja. A melltartón áll vagy bukik, hogy miként áll majd rajtunk a felsőruházat. Funkciója szerint tartja, támasztja és védi a nők mellét, mindamellett nem elhanyagolható szempont a kényelmessége is.A különböző kategóriák segítenek kiválasztani, hogy milyen típusú melltartót keresel.A megfele...

A melltartó az öltözködésünk egyik legmeghatározóbb darabja. A melltartón áll vagy bukik, hogy miként áll majd rajtunk a felsőruházat. Funkciója szerint tartja, támasztja és védi a nők mellét, mindamellett nem elhanyagolható szempont a kényelmessége is.A különböző kategóriák segítenek kiválasztani, hogy milyen típusú melltartót keresel.A megfelelő méret kiválasztásához használd a bal oldali szűrőt.

tovább

MELLTARTÓK  343 termék

alkategóriák

 • Kedvencek

  Jól bevált alapdarabok, melyek folyamatosan kaphatóak, és már bizonyították kiválóságukat.

 • MEREVÍTŐS MELLTARTÓ

  Napjaink legtöbb melltartója ezzel a kiegészítővel készül. Ez azt jelenti, hogy a kosár alsó felébe és az oldalába egy íves, fémből vagy műanyagból készült merevítő van bevarrva. Ha a méret-választás megfelelő, akkor a merevítős melltartó nemcsak kényelmes, de szépen meg is emeli a melleket. Aki megszokta a merevítők biztosította tartást, nem szívesen vált más típusra. A merevítős melltartók készülhetnek fél vagy egész kosaras megoldással, egyrétegű vagy többrétegű szivacsos vagy formázott mellkosárral, vagy push-up beépítéssel. Kinek ajánljuk? A merevítő segítségével biztos tartás és mellemelés érhető el, nem is beszélve arról, hogy a napjainkban divatos dekoltázsforma kialakításának alapvető kelléke. Ajánljuk mindazoknak – mellmérettől függetlenül - akik szépen megemelt mellkosarakat szeretnének, és ezért cserébe hajlandóak megszokni a merevítőket. A merevítők szerintünk nem okoznak kényelmetlenséget, ha a melltartó-méret megfelelően van kiválasztva.

 • MEREVÍTŐ NÉLKÜLI...

  A merevítő nélküli melltartók elsődleges célja a kényelem. A tartást itt nem segíti a beépített merevítő ezért csakis a melltartó anyaga és szabása a felelős azért, hogy a mellek megfelelően legyenek megtámasztva éppen ezért ilyen típusú melltartóknál a minőség különösen fontos. Kinek ajánljuk? Azoknak, akiket zavar a merevítő, és a kényelemért cserébe megkötik azt a kompromisszumot, hogy melleik esése közelebb marad a természet által adományozotthoz. Erre a típusra is igaz, hogy csak a minőséget szabad belőle megvenni.

 • SZIVACSOS MELLTARTÓ

  A mellkosarak formázását vékony, egész felületén egyenletes vastagságú szivacs adja, a mellkosarak lehetnek varrottak vagy egyben szabottak. A magasan szabott vékony szivacsos mellkosarak szépen megemelik a mellet és megfelelő oldalsó alátámasztás adnak, biztonságosan tartják és rögzítik a melleket, a szabásvonaluk úgy van kialakítva, hogy középre rendezi és alul megtámasztja a melleket. Általában szélesebb vállpánttal készülnek. Ideális választás nagy mellek esetén, elsősorban a hétköznapi viseletre Kinek ajánljuk? A telekosaras melltartókat elsősorban a nagyobb mellű hölgyeknek ajánljuk. Biztonságosak, mivel elöl zártabbak, ezért még véletlenül sem buggyanhat ki a mell a kosarakból, ezen kívül a nagyobb mellkosarak miatt szép mellformát és stabil tartást biztosítanak. A telekosaras melltartókat azok számára is bátran ajánljuk akik tökéletes emelésre és mellformára vágynak, de vágynak biztonságra is nem szeretik a mély dekoltázst, vagy ha a mellük felső része kilátszik.

 • CSIPKÉS MELLTARTÓ

  A félkosaras, vagy félig szivacsos melltartók: A félkosaras vagy félig szivacsos melltartót sokan szeretik, mivel elöl nyitottabb, a kosár alacsonyan fejeződik be ezáltal „szabadságot” ad viselőjének, és a merevítők is alacsonyabban végződnek a hónalj alatt. A kényelmesség mellett a fazon másik előnye, hogy szabásvonala úgy van kialakítva, hogy középre rendezi és alul megtámasztja a melleket ezáltal szép kerek dekoltázst ad. Nem utolsó sorban megemlítendő, hogy ez a típus mindig nőies és szexis, mivel a felső kosár fél nyitottabb, ezért szűk vagy kivágott ruhában többet sejtett a mell formájából. A félkosaras melltartók merevítővel készülnek, alsó kosaruk általában párnázott kivitelű, annak érdekében, hogy stabil alátámasztást és szép formát adjon a melleknek, a felső kosárrész általában valamilyen elasztikus csipkéből vagy más esztétikus anyagból készül. A félkosaras melltartók között vannak mélyebben szabottak, melyeknél a mellkosár csak fele részében tartalmaz szivacsot, és olyanok is, melyek magasabban záródnak és 3/4 részben szivacsos a mellkosár.

 • SZIVACS NÉLKÜLI...

  A SZIMPLA KOSARAS SOFT MELLTARTÓ, mellkosarai lágyak, puhák és SZIVACS NÉLKÜLIEK. Lehetnek merevítősek, vagy merevítő nélkül készültek, a mellkosár pedig lehet szimpla vagy puha anyaggal bélelt. Teltebb, nagyobb mellekhez ajánljuk ezt a típust.

 • EXTRA MÉRETŰ MELLTARTÓK

  Ebben a kategóriában olyan modellek vannak, melyek különösen nagy kosár  méretekben is kaphatóak.

 • VARRÁS NÉLKÜLI MELLTARTÓ

  A varrás nélküli, vagy T-shirt melltartók egyenletes, sima felületűek, a mellkosarak egyben szabott anyagból készülnek, ezért nagyszerűen hordhatók szűk, vékony felsők alá is. Egyszerű megjelenésűek, általában fehér, fekete és testszínű változatban készülnek, de ettől eltérő színekben is gyártják ezt a fazont. Mellkosaraik általában vékony szivacsból vagy valamilyen vastagabb előformázott anyagból készülnek, merevítősek, lehetnek push-up megoldásúak is. A mellkosarak lehetne nyitottak vagy zártak.

 • KOMFORT MELLTARTÓ

  A komfort  vagy kényelmi melltartó elsődleges célja a tökéletes tartás biztosítása, mindenféle kényelmetlenséget okozható alkatrészek nélkül, mint merevítő, tartó párnák, csinos, de kényelmetlen pántok stb. A kényelem mellett céljuk még, a megfelelő testtartás biztosítása is, ami különösen nagy mellek esetén lehet fontos, hiszen a nagy mellek ortopédiai problémák kialakulásához is vezethetnek. A komfort melltartó, bár esztétikailag elmarad társaitól mégis megfelelő viselet lehet a fárasztó hétköznapokhoz, vagy a kor előre haladtával.

 • TEHERMENTESÍTŐ MELLTARTÓ

  Amennyiben nagyobb mellmérettel rendelkezel és hátfájás, váll fájás-zsibbadás lép fel, ne habozz ilyen típusú melltartót választani, legalább a hétköznapokra. Lényegük az extra vastag kör és hátpánt.  Ajánljuk még a teher-menteisítő melltartó viselését azoknak a hölgyeknek, akik fizikai munkát végeznek, vagy kisgyermekük van, akit emelgetnek.

 • MELLKISEBBÍTŐ MELLTARTÓ

  A minimizer melltartó nagyszerű találmány, ezt a típust kimondottan a nagy kosármérettel rendelkező hölgyek számára fejlesztették ki. Kimondottan nagy mellkosarak esetén is hordható szűk, testhez simuló anyagú ruhák alá, mert a melleket a testhez nyomja és tartja, így nem csak optikailag kisebbíti a melleket. Használatuk indokolt akkor is, ha ruháink mellben túl szűknek bizonyulnak, és nem vagy alig lehet őket begombolni.

 • BALCONETTE MELLTARTÓ

  A Balconette-melltartó –részben levehető – külső pántokkal, és ¾--es kosarakkal megemeli a mellet, és így a természetes teltségét támogatja, a mell és a dekoltázs előnyős hangsúlyozása érdekében. Ezzel egyidejűleg, a tökéletes felfekvésről azt oldalszalagok gondoskodnak.

 • PÁNT NÉLKÜLI MELLTARTÓ

  Ebben a kategóriában olyan balkonet fazonú melltartók vannak, melyek pánt nélkül is hordhatóak. Pánt-nélküli melltartók sokféle változatban készülnek. Legnagyobb előnyük az, hogy a pánt levehető vagy cserélhető szilikon-pántra, ezért olyan ruhákhoz is felveheted, ahol a melltartó-pánt kimondottan zavaró lenne.

 • PAMUT MELLTARTÓ

  Klasszikus értelemben vett 100% pamutból készült melltartót ma már alig gyártanak. Ennek oka elsősorban az, hogy a 100% pamut méret-tartása nem megfelelő, ezért a melltartó, különösen nagy méretű melltartó készítésére egyáltalán nem alkalmas. Ezért ma már különböző kevert szálas, magas pamut-tartalommal rendelkező melltartókat készítenek, vagy a másik elterjedt megoldás az, csak az érzékeny mellel érintkező bélés készül pamutból, a melltartó többi része pedig különböző jó mérettartósságú erős anyagokból, illetve a melltartó felülete bármilyen tetszetős anyagból. Ebben a kategóriában így a magas pamuttartalmú anyagból, illetve a pamut béléssel rendelkező melltartókat találod, több fazonban.

 • PUSH-UP MELLTARTÓ

  A push-up melltartók nemcsak megemelik és formázzák a mellet, de 1-2 számmal növelik is a méretét a vastag szivacs réteg miatt. A méret-választásnál C kosár felett 1 kosárral nagyobbat válassz!

 • SPORT MELLTARTÓ

  A sport melltartók kiválóan tartják és emelik e melleket, miközben kellő szabadságot biztosítanak a légzéshez és a mozgáshoz.

 • ANITA MELLTARTÓ

  Az Anita melltartók már jó ideje jelen vannak a magyar piacon, és méltán népszerűek is. Kialakításuknál a kényelem és a tartósság a legfontosabb szempontok, gondolva a nagyobb méretekkel rendelkező hölgyek igényeire is. A kínálatban találhatóak KISMAMA, a KOMFORT és a FASHION típusú melltartók egyaránt.

 • KOMPRESSZIÓS MELLTARTÓ

  Az plasztikai mellműtétet követő ellátáshoz az Anita care varrás nélküli , formázott kosaras kompressziós melltartót ajánl, amely kettős rétegű , puha pamutból készült. Az implantátum rögzítésére a speciális zsinór jó tartást biztosít. Ez ugyanolyan széles csúszózárral rendelkezik , mint a puha melltartó pántok.

 • Melltartó tartozékok

  Néhány ötletes kiegészítővel kényelmesebbé teheted melltartódat, vagy akár növelhetsz a méretén.

oldalanként