HURRÁ!  INGYENES SZÁLLÍTÁS a héten!  Kuponkód: FREE (13.000 Ft-os rendeléstől, érvényesítéshez a kódot a rendelés során írd a "kupon" mezőbe).

Keresés

Kategóriák

MEREVÍTŐ NÉLKÜLI MELLTARTÓ

A merevítő nélküli melltartók elsődleges célja a kényelem. A tartást itt nem segíti a beépített merevítő ezért csakis a melltartó anyaga és szabása a felelős azért, hogy a mellek megfelelően legyenek megtámasztva éppen ezért ilyen típusú melltartóknál a minőség különösen fontos. Kinek ajánljuk? Azoknak, akiket zavar a merevítő, és a kényelemért ...

A merevítő nélküli melltartók elsődleges célja a kényelem. A tartást itt nem segíti a beépített merevítő ezért csakis a melltartó anyaga és szabása a felelős azért, hogy a mellek megfelelően legyenek megtámasztva éppen ezért ilyen típusú melltartóknál a minőség különösen fontos. Kinek ajánljuk? Azoknak, akiket zavar a merevítő, és a kényelemért cserébe megkötik azt a kompromisszumot, hogy melleik esése közelebb marad a természet által adományozotthoz. Erre a típusra is igaz, hogy csak a minőséget szabad belőle megvenni.

tovább

MEREVÍTŐ NÉLKÜLI MELLTARTÓ  43 termék

oldalanként